top of page

Gratis workshop JoinTogether!

Vanwege het 5-jarige jubileum van Sportcentrum Nieuw-Vennep geeft Roel Stupers, eigenaar van JoinTogether, een gratis workshop. Lees hieronder verder om te zien waar het over gaat en hoe je je kan aanmelden.


Workshop: In en uit de knoop; alles over spierknopen, (zelf-) behandeling en dry needling


Wie, waar en wanneer:

Wie: Roel Stupers, MSc, fysiotherapeut, orthopedisch manueeltherapeut, fasciatherapeut, (triggerpoint-) coach en specialist in dry needling.


Waar: In fysiotherapiepraktijk JoinTogether (Kopsstraat 1, 2152 CV)


Wanneer: Op vrijdag 11 maart van 16:00 – 17:00 uur

Inhoud: In deze workshop staat het begrip myofasciale pijn, ofwel het hebben van spierknopen, centraal. Iedereen heeft er in zijn leven wel eens last van en wordt er in meer of mindere mate mee geconfronteerd. Echter, het is niet altijd duidelijk wanneer je myofasciale pijn hebt, mede omdat niet iedere huisarts of therapeut hiervan op de hoogte is. Handig dus om dit bij jezelf te herkennen en nog beter, te voorkomen! In deze workshop krijgt je hiervoor de nodige tips en oefeningen zodat je hiermee direct mee aan de slag kunt. Hardnekkige klachten? Ik vertel je meer over de therapeutische opties en wat behandeling met dry needling inhoud en eventueel voor jou kan betekenen.


Inschrijven: Bent je geïnteresseerd, dan kunt je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@jointogether.nl. U krijgt dan eenmalig een email toegestuurd met de definitieve bevestiging en de benodigde informatie vooraf.
63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page