top of page

Onze visie

De naam JoinTogether is samengesteld uit het woord 'Joint' en 'Together'. Deze naam komt voort uit onze visie. Hieronder volgt enige uitleg;


Joint heeft betrekking op verschillende aspecten: joint staat voor ‘samen, verbonden’. We werken samen met Sportcentrum Nieuw-Vennep, waardoor wij de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten. Ook werken we samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen, medische specialisten, collega’s etc. Door een goede communicatie kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Tevens staat joint voor gewricht en de verbinding van alle elementen binnen ons holistische (biopsychosociale) mensbeeld.

Together is niet alleen een versterking van joint, maar symboliseert ook onze visie. Bij JoinTogether hebben wij de overtuiging dat wij u optimaal kunnen helpen, als we de onderlinge verbanden tussen verschillende verstoringen aan het bewegingsapparaat opsporen, analyseren en behandelen. Dit behoort tevens tot het specialisme van de (Orthopedisch) Manueel Therapeut.

 

Together geeft ook aan dat wij samen met u zullen bekijken wat het probleem is, maar vooral samen zullen werken aan een oplossing. Wat is een geschikte behandelmethode voor u en hoe kunt u zelf het meeste/beste bijdragen aan uw herstel.

JoinTogether is een praktijk voor Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie te Nieuw-Vennep. Om meer te lezen over de verschillende therapievormen, onze andere specialisaties en waarvoor u bij ons terecht kunt, klikt u in het menu bovenaan de pagina op 'Specialisaties'.

bottom of page