top of page

Contact

JoinTogether

Fysiotherapie & Orthopedisch Manuele Therapie

Kopsstraat 1-3

2152 CV Nieuw Vennep

Telefoon: 06-81379800

E-mail: info@jointogether.nl

Website: www.jointogether.nl

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black

Vestiging in Sportcentrum Nieuw Vennep
 

Onze praktijk voor Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie bevindt zich in Sportcentrum Nieuw Vennep. En daar zijn we trots op!

Wij mogen gebruik maken van de faciliteiten van het sportcentrum en daarom kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Door, indien nodig, gebruik te maken van een breed scala aan fitnessapparatuur kunnen wij u een oefenprogramma op maat bieden. Wij werken met 1 op 1 begeleiding, wat wil zeggen dat u tijdens het oefenen begeleid wordt door een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u op de juiste wijze met ons werkt aan uw herstel.
 

U kunt bij ons behandeld worden, ongeacht of u nu wel of geen lid bent van Sportcentrum Nieuw Vennep. Wel is het zo dat wij een aantal van onze patiënten zullen adviseren te gaan sporten om het bij ons behaalde resultaat te ondersteunen danwel te behouden. Dit is en blijft natuurlijk uw eigen keus. Sportcentrum Nieuw Vennep biedt speciale overgangsabonnementen aan voor mensen die in de opbouwfase van hun sportleven zijn. Meer informatie over Sportcentrum Nieuw Vennep kunt u vinden op www.sportcentrumnieuwvennep.nl.

bottom of page