top of page
_I_09068-1438.jpg

Fysiotherapie

U kunt bij ons in principe voor alle klachten van het bewegingsapparaat terecht. Dit kunnen acute klachten zijn, klachten die al langer bestaan, en zogenaamde chronische klachten.

_I_09070-1441.jpg

Orthopedisch Manueel Therapie

Heeft u vastzittende en/of pijnlijke gewrichten, of kunt u zich slecht bewegen? Dan kan de orthopedisch manueel therapeut van JoinTogether u uitkomst bieden. De orthopedisch manueeltherapeut beoordeelt uw gehele lichaam in plaats van alleen de plek waar u klachten ondervindt. Zo kunnen verbanden worden gelegd tussen verschillende gevonden afwijkingen en worden deze in samenhang met elkaar behandeld. De effecten zijn vaak direct na de behandeling al merkbaar; gewrichten functioneren beter, u ervaart minder pijn en bewegen gaat makkelijker.

_I_09177-1480.jpg

Dry Needling

Bij Jointogether passen wij dry needling regelmatig toe bij klachten waarbij spieren een belangrijke rol spelen. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van kleine naaldjes om bepaalde verhardingen in spieren, zogenaamde triggerpoints, te laten ontspannen.

_I_08987-1425.jpg

Fascia Therapie

Fasciatherapie is een zachte behandelmethode, die gericht is op de beïnvloeding van spanning in het fasciale systeem. Het is een relatief nieuwe behandelmethode. Met behulp van specifieke manuele technieken en gerichte oefeningen kunnen verstoringen in het fasciale systeem zich herstellen.

_I_09161-1370.jpg

Medical Taping

Medical Taping is een nieuwe tape-techniek die van Aziatische oorsprong is. Sinds de jaren '70 wordt deze techniek al toegepast en is in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld.  Tot voor kort werd Medical Taping vooral toegepast in de sport. Nu kunt u bij JoinTogether ook behandeld worden met deze tape, omdat deze bij uitstek geschikt is voor wat meer alledaagse klachten.

_I_09202-1486_edited.jpg

Arbeidsreïntegratie

Indien u door ziekte, of door (tijdelijke) arbeidsongeschikt bent uitgevallen, komt er een moment dat uw werkgever of arbo-arts samen met u besluit dat u weer kunt beginnen met werken. Om dit proces te ondersteunen en te bespoedigen kan gebruik gemaakt worden van een arbeidsreïntegratieprogramma van JoinTogether. Dit programma, bestaande uit adviezen, educatie, behandeling en training, zorgt voor een optimalisatie van uw fitheid en vergroot daarmee een succesvolle reïntegratie.

_I_08970-1421_edited.jpg

Ergo-Checks

Bij een ergo-check wordt specifiek gekeken naar uw individuele werkomstandigheden ter plaatse. Er kunnen vervolgens indien nodig bepaalde aanpassingen worden verzorgd en er worden advies en instructies gegeven over: houding, werkbelasting, oefeningen en eventueel aan te schaffen hulpmiddelen.

bottom of page