top of page

Gratis introductieles! Cursus ‘Door zelfregie weer in balans'.

Bijgewerkt op: 29 mrt.Ben je 55-plus en wil je je graag wat fitter, sterker en zekerder voelen? Ben je letterlijk of figuurlijk meer op zoek naar balans in je leven? Wil je iets aan veranderen maar weet je niet hoe? Dan is onze cursus ‘door zelfregie weer in balans’ misschien wel wat voor jou. In deze cursus leer je op een leuke actieve manier de kneepjes van het gezond en gebalanceerd ouder worden. Dit zodat je het heft in eigen handen kan nemen en de regie weer krijgt over je eigen gezondheid.


Wij -Roel Stupers en Danny Smit van fysiotherapiepraktijk JoinTogether- zullen deze cursus volledig voor jou verzorgen. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder over onze introductieles en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.


Wat kunt u van deze introductieles verwachten?

Tijdens de introductieles kom je van alles te weten over de inhoud van onze cursus: zoals welke thema’s aan bod komen, hoe we samen met jou onze doelstellingen willen bereiken, de duur en het aantal lesdagen, de kosten (wees niet bang het valt reuze mee) en als kers op de taart een leuke bonus voor iedereen die aanwezig is of zich inschrijft voor de cursus.


De indeling van de introductieles is als volgt:

  • Kort voorstelrondje.

  • Presentatie van Roel: Over veroudering en wanneer en hoe dit tot problemen kan leiden, de inhoud van de cursus en op het eind het verklappen van onze bonus.

  • Een demoles met Danny: Groepsles met een mix van lenigheids-, gym-, balans- en ontspanningsoefeningen bij een gezellig achtergrondmuziekje.

  • Nabespreking onder het genot van een kopje koffie of thee.

Waar en wanneer vindt deze introductieles plaats?

Op woensdag 26 juni van 14:30 - 15:30 uur starten we in de praktijkruimte van JoinTogether om na een half uur - voor het actieve gedeelte van de les - over te gaan naar de middelste grote zaal van het sportcentrum.


Hoe kun je je aanmelden?

Stuur een mailtje naar info@jointogether.nl met je naam, telefoonnummer en uiteraard dat je je aanmeldt voor de introductieles. Je kan je echter ook inschrijven middels het inschrijfformulier bij de receptie van Sportcentrum Nieuw-Vennep.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page