top of page

E-consult / beeldschermafspraak

Bij JoinTogether bieden wij sinds kort de mogelijkheid tot afspraken op afstand, via beeldbellen, ofwel het e-consult.

Hierbij wordt (via smartphone of pc) contact met u gemaakt, zowel met beeld als geluid. Indien u bijvoorbeeld niet naar de praktijk kunt komen wegens ziekte of mobiliteitsproblemen kunnen wij u toch van dienst zijn. Tevens heeft het e-consult als voordeel dat er naast diagnostiek, informatie en advies ook oefeningen kunnen worden gedemonstreerd. Wij maken hiervoor gebruik van een innovatief digitaal programma, genaamd Physitrack.

Nog enkele voordelen van ons e-consult zijn:

  • een gesprek met één druk op de knop;

  • kwalitatief goed beeld en geluid;

  • laagdrempelig contact, gewoon vanuit uw huiskamer;

  • gegevensbescherming door een eersteklas beveiliging;

  • oefeningen uit Physitrack kunnen direct tijdens het e-consult worden gedemonstreerd en toegevoegd.

In Physitrack kunnen naast het samenstellen van een oefenprogramma, vragenlijsten worden verzonden en informatie worden toegevoegd over uw klachten en hoe hiermee om te gaan. Dit alles kan dan weer tijdens een e-consult worden gedemonstreerd, ge-evalueerd en aangepast. Zo verkrijgt u uiteindelijk beter inzicht en omgang m.b.t. uw klachten, wat u ondersteund in het behalen en behouden van een zo optimaal mogelijk resultaat.


Voor meer informatie over Physitrack en welke mogelijkheden dit biedt voor uw behandeling kunt u klikken op de volgende link: https://www.physitrack.com/private-practices
Natuurlijk kun u ons altijd bellen indien u vragen heeft over het e-consult.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page